Fiets SEW de coronacrisis uit

Welkom bij de coronacrisis loterij van Westfriesland SEW. Voor slechts € 5 speel je mee en kan je te gekke prijzen winnen! Er is slechts een beperkt aantal loten beschikbaar, waardoor je extra veel kans maakt om een van onderstaande prijzen te winnen.

Hieronder kan je zien hoeveel loten er inmiddels zijn verkocht. Dus koop nu meteen een lot, doe mee en steun de club! Op = op.

Verkochte loten 66.1%

Giant Elektrische fiets (twv € 1500)

De absolute hoofdprijs van deze loterij is een elektrische fiets van het merk Giant. Wie wil zo'n fantastische fiets nou niet winnen?!

Gesponsord door: Dave Tweewielers Blokker

Weber BBQ-pakket + Vlees (twv € 250)

Een geweldige Weber BBQ met houtskool en een over heerlijk vleespakket voor 10 personen. Dat wordt genieten zodra het weer het toelaat.

Gesponsord door: Poeliersbedrijf Van der Laan

Volle Weekendmand (twv € 100)

Nog meer heerlijke lekkernijen. De derde prijs in onze loterij is een tjokvolle winkelmand van onze lokale supermarkt.

Gesponsord door: Albert Heijn Nibbixwoud

De spelregels

  • Je mag zoveel loten kopen als je zelf wilt. Hoe meer loten, hoe meer kans je maakt.
  • De trekking vindt plaats op 18 oktober 2020 bij de Europa Cup thuiswedstrijd.
  • Westfriesland SEW zal contact opnemen met de winnaars voor de uitreiking van de prijzen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Waarom deze loterij?

Iedereen heeft er inmiddels mee te maken en ook Westfriesland SEW kan niet ontsnappen aan de gevolgen van het Covid-19 virus. Het heeft een enorme impact op onze vereniging. Niet alleen persoonlijk voor al onze speelsters van de F6 tot en met ons vlaggenschip Dames 1, maar ook financieel. Inkomsten die door allerlei beperkingen worden misgelopen, sponsoren die ook de gevolgen van de coronacrisis ondervinden en allerlei kosten die gewoon doorlopen.

Toch willen we niet bij de pakken neer gaan zitten. Vandaar deze loterij. Fiets Westfriesland SEW de Coronacrisis uit. Voor slechts €5 kan je meespelen. Er is slechts een beperkt aantal loten te koop waardoor je extra veel kans maakt op drie fantastische prijzen!

Loten kopen

De loten zijn € 5 per stuk en je kan er zoveel kopen als je zelf wilt. Hoe meer loten je koopt des te meer kans je maakt!

Betalen5,00

Annuleren